Закачалка за багаж на автомобилна седалка Maximize

Закачалка за багаж на автомобилна седалка

Удобство и ред в автомбила.

More details

238

6,80 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 1 бонус точка. Общо за количката ти 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


 Захваща се за подглавника на седалката.

 Превръща празното пространство зад предните седалки на автомобила в удобно за окачване на ръчен багаж и връхни дрехи място.

 Удобна за окачване на пазарни (работни, дамски) чанти, пликове, мрежи, якета, сака, чадъри и др. Лесна за захващане за облегалката за глава (подглавника).

 При пазаруване няма да се притеснявате, че дребните продукти ще се разпилеят по пода, а ще ги окачвате директно с пазарската торба на закачалката.

 При дълъг път с малки деца можете да напълните мрежа с най-любимите играчки, вода и храна, до които малките ръчички да имат лесен достъп – така пътуването ви ще мине максимално приятно без да бъдете обезпокоявани непрекъснато. Можете да слагате и най-необходимите неща за себе си в лесно достъпна мрежа на закачалката.

С тази удобна закачалка вече ще имате повече място в колата си. Няма да се чудите къде да оставите торбите с багаж, да търсите на коя седалка сте оставили чантата си. Закачалка за повече място в колата

Комплекта съдържа два броя закачалки.

Напишете коментар

Закачалка за багаж на автомобилна седалка

Закачалка за багаж на автомобилна седалка

Удобство и ред в автомбила.

Напишете коментар

10 други продукти в същата категория: