Електронна цигара eGo - Т CE4 Maximize

Електронна цигара eGo - Т CE4 INOX

999

45,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 9 бонус точки. Общо за количката ти 9 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,80 лв.


 Електронната цигара eGo -T + картомайзер СE4 e уникална комбинация между качествен картомизатор/пълнител CE4 и нагревател в едно/ и много издръжлива батерия, ще си осигурите дълго и приятно пушене през целия ден без да мислите непрекъснато за зарядни устройства.

 

 Количеството пара е обилно и плътно, с отлично предаване на ароматите.

 Батерията 900 mAh е с ръчна активация чрез натискане на бутон, подобно на повечето модифицирани модели - решение, осигуряващо по-висока надеждност.

 CE4 е с голям резервоар ( 1,6 мл ) и е пригоден за директно пълнене с никотинова течност.

 

 За да напълните картомайзерa CE4, просто развийте мундщука, сипете течност в тялото, като внимавате да не накапете в централната тръбичка, завийте мундщука обратно и сте готови за пушене!Съдържание на комплекта:

 

2 бр. батерия 900 mAh 3.7-4.2V
2 бр. картомайзер - CE4
1 бр. адаптер 220 V ( по БДС )
1 бр. USB зарядно

1 бр. кожен несесер

 

ВНИМАНИЕ!!!
 Всички елементи на електронната цигара са консуматив, поради което не подлежат на гаранция!
 Електронната Цигара се употребява аналогично на обикновенна цигара. В никакъв случай, обаче не претоварвайте устройството. Позволени са до 3 всмуквания един след друг. Технологията не е предвидена за т.нар. "верижно" пушене. Правете паузи между вдишванията! Не допускайте атомайзера да се напича! Системното прегряване на атомайзера води до необратим дефект за часове!

 

Напишете коментар

Електронна цигара eGo - Т CE4 INOX

Електронна цигара eGo - Т CE4 INOX

Напишете коментар

9 други продукти в същата категория: