Мрежа за врата против насекоми MAGIC MESH Maximize

Мрежа за врата против насекоми MAGIC MESH

51972

10,40 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 2 бонус точки. Общо за количката ти 2 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,40 лв.


Magic Mesh е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване, която се захваща към рамката на вратата. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните мухи, комари и други насекоми.

Благодарение на магнитните закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.

Magic Mesh  се предлага в  размер: 210/100 см.

Цвят на мрежата –  черен

Magic Mesh се поставя за секунди, без да са необходими инструменти. Към дървена каса мрежата се прикрепя посредством кабари, а към метални, ПВЦ и други, посредством двойно залепващи лепенки / кабарите и лепенките са включени в комплекта/.

След края на сезона, просто сгъвате и прибирате до следващия път когато е необходима - лесно, бързо и удобно.

Magic Mesh e подходяща за единични, плъзгащи врати и за други проходи, където е необходимо да спрете нашествието на досадните насекоми.

За по-големи врати/отвори може да закупите два броя от мрежата и чрез прекрояване от шивач да постигнете желания размер.

Мигновенно се отваря, магически се затваря!

Перфектна за преминаването на домашните любимци - с Magic Mesh вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път.

Посредством  тежести в долната част Magic Mesh е винаги изпъната. Не оставя следи по рамката на вратата, а фините нишки задържат и най-малките насекоми далече от дома ви.

Оценка 
Иванка
2015-07-23

Спокоен сън

Поставих си и на прозорците, идеална е и лесно се поставя, супер.

Оценка 
Константин Д
2015-05-24

Перфектно решение за летния сезон

Доволен съм от продукта, върши добра работа и наистина е удобство да бъде поставен на всяка врата.

Напишете коментар !

Напишете коментар

Мрежа за врата против насекоми MAGIC MESH

Мрежа за врата против насекоми MAGIC MESH

Напишете коментар

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и:

10 други продукти в същата категория: