Електронен уред за борба с домашни вредители "RIDDEX" Maximize

Електронен уред за борба с домашни вредители "RIDDEX QUAD"

15321

18,50 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 3 бонус точки. Общо за количката ти 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Какво е Riddex Quad?

Riddex Quad е система, предназначена да отблъсне мишки, хлебарки и други вредители, без да ги убива. Тя е малка приставка устройство, което използва патентована цифрова технология импулс, който очевидно възпира вредители, без бъркотия, капани, отрова.

Как Работи?


С тази система работeща в дома ви, вредители ще намерят околната среда непоносима за тях, така че ще бъде свободен от вредители, без да се налага да ги убиете. Уреда използва електричвсрво, разходите за постоянна употреба са много минимални.


Безопасно ли е?

Устройството е безопасно, тъй като не използва опасни химикали, които могат да бъдат вредни за здравето на семейството ви, както и на околната среда. То е вписано в Underwriters Laboratories и Агенцията за опазване на околната среда, което гарантира, че се е тествал за обществената безопасност.

Колко от тях ще ви трябват?

Според производителя, едно устройство обхваща приблизително 100кв.м. За предпочитане е да се включи в центъра на жилището. За площи над 100кв.м  ще трябва допълнително устройство. Ако имате две единици, се препоръчва да ги включите в противоположните краища на къщата си.


Предимства:


Това е хуманен метод на премахване на вредители. Тъй като не се убива вредители, те няма да умрат в дома ви. Звукът от устройството, който е недоловим за нас, ще бъде непоносим за тях. Това ги принуждава да напуснат къщата ви.
    

Напишете коментар

Електронен уред за борба с домашни вредители "RIDDEX QUAD"

Електронен уред за борба с домашни вредители "RIDDEX QUAD"

Напишете коментар

10 други продукти в същата категория: