Мини шевна машина Handy Stitch Maximize

Мини шевна машина Handy Stitch

 Бърза поправка на дрехите дори без професионална шевна машина.

More details

231

16,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 3 бонус точки. Общо за количката ти 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Рано или късно на всяка домакиня и се налага да се сблъска с дребен ремонт на някоя дреха. Да се купува голяма шевна машина заради манипулации, като разминаване на шев или направа на подгъв, е скъпо и нерационално. По-разумно е да се избере портативна машинка, която може да изпълнява само най-основните шевни операции.

Ако не мечтаете да ставате моделиер и не планирате да шиете дрехи по поръчка, ръчната шевна машина HANDY STITCH е това, от което имате нужда!

 

Тя е малка и портативна… HANDY STITCH ще ви помогне по време на командировка, на село, в различни битови ситуации. С нейна помощ можете подшиете панталон, да повторите развален шев, да направите прост рисунък или да подгънете пердетата или завесите.

Ръчната портативна шевна машина HANDY STITCH е способна не само да поправя, но и да шие разни неща. Тя прави равни и акуратни шевове.

Ако шиенето не е вашето призвание, вие достойно ще оцените тази шевна машина. Тя заема минимално място, тежи по-малко от 1 кг., не изисква много грижи и специално място за съхранение. След като си свършите работата, може просто да я върнете на рафта до следващия път.

HANDY STITCH може да шие всякакви платове, без прекалено плътните. Не очаквайте машинката да шие кожа, но с обикновените задачи тя се справя отлично. Портативната шевна машина спокойно може да се побере в дамска чанта.

Машинката е способна да изпълнява различни шевни операции с малък обем. Производителността й съответства на нейните размери. С други думи казано: с нейна помощ не може да ушиете корабни платна, но за всекидневни дребни задачи тя е напълно подходяща.

Как да използваме HANDY STITCH

Шевната машина има подробна инструкция, но тя няма да ви потрябва. Работата с HANDY STITCH е интуитивна и разбираема от пръв поглед.

Технически параметри

Захранване: 4 батерии тип АА или от външен токоизправител с напрежение 6V/600mA (не е включен в комплекта)

Тегло: 350 г.

Габарити: 223х50х150 мм.

Напишете коментар

Мини шевна машина Handy Stitch

Мини шевна машина Handy Stitch

 Бърза поправка на дрехите дори без професионална шевна машина.

Напишете коментар