Мини шевна машина Handy Stitch Maximize

Мини шевна машина Handy Stitch

 Бърза поправка на дрехите дори без професионална шевна машина.

More details

231

16,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 3 бонус точки. Общо за количката ти 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Рано или късно на всяка домакиня и се налага да се сблъска с дребен ремонт на някоя дреха. Да се купува голяма шевна машина заради манипулации, като разминаване на шев или направа на подгъв, е скъпо и нерационално. По-разумно е да се избере портативна машинка, която може да изпълнява само най-основните шевни операции.

Ако не мечтаете да ставате моделиер и не планирате да шиете дрехи по поръчка, ръчната шевна машина HANDY STITCH е това, от което имате нужда!

 

Тя е малка и портативна… HANDY STITCH ще ви помогне по време на командировка, на село, в различни битови ситуации. С нейна помощ можете подшиете панталон, да повторите развален шев, да направите прост рисунък или да подгънете пердетата или завесите.

Ръчната портативна шевна машина HANDY STITCH е способна не само да поправя, но и да шие разни неща. Тя прави равни и акуратни шевове.

Ако шиенето не е вашето призвание, вие достойно ще оцените тази шевна машина. Тя заема минимално място, тежи по-малко от 1 кг., не изисква много грижи и специално място за съхранение. След като си свършите работата, може просто да я върнете на рафта до следващия път.

HANDY STITCH може да шие всякакви платове, без прекалено плътните. Не очаквайте машинката да шие кожа, но с обикновените задачи тя се справя отлично. Портативната шевна машина спокойно може да се побере в дамска чанта.

Машинката е способна да изпълнява различни шевни операции с малък обем. Производителността й съответства на нейните размери. С други думи казано: с нейна помощ не може да ушиете корабни платна, но за всекидневни дребни задачи тя е напълно подходяща.

Как да използваме HANDY STITCH

Шевната машина има подробна инструкция, но тя няма да ви потрябва. Работата с HANDY STITCH е интуитивна и разбираема от пръв поглед.

Технически параметри

Захранване: 4 батерии тип АА или от външен токоизправител с напрежение 6V/600mA (не е включен в комплекта)

Тегло: 350 г.

Габарити: 223х50х150 мм.

Напишете коментар

Мини шевна машина Handy Stitch

Мини шевна машина Handy Stitch

 Бърза поправка на дрехите дори без професионална шевна машина.

Напишете коментар

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и:

9 други продукти в същата категория: