Уред против  гризачи - AR142 Maximize

Уред против гризачи - AR142

11701

Наличност: изчерпан

18,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 3 бонус точки. Общо за количката ти 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


 Pest Chaser, AR142 - ултразвуков уред против гризачи. Най-бързият и лесен начин да се отървете от мишки, плъхове и гризачи у дома, без химикали, капани и много грижи.

 Не е вреден, не е токсичен и е хуманен. Не ги унищожава, а ги прогонва от дома ви. Работи на принципа на ултразвук, който е безопасен за вас и вашите домашни любимци, но създава в дома ви среда неблагоприятна за размножаване и живот на гризачите. Това ги кара те да напуснат неблагоприятната среда. Нужно е да работи поне една-две седмици непрекъснато за започне да действува на настанилите се вече гризачи под вашия покрив.  

 Включва се директно в контакта. Подходящ за апартаменти, къщи, ресторанти, офиси, ферми и др. Един уред е достатъчен за 50-60 кв.м. За изполване само в закрити пространства. За най-добър ефект го включвайте на 20 до 80 см от пода.


Забележка:

Пазете уреда от влага. Не покривайте уреда с дебели предмети или мебели за да не се намали действието му. Не очаквайте незабавни резултати – действието се проявява до 1-2 седмици след започване на използването му.

Материал: Висококачествена ABS пластмаса
Тегло:  184 g
Размер:  11 cm x 11 cm

Комплектът включва:

1x Ultrasonic Pest Chaser Pest  AR142

Напишете коментар

Уред против  гризачи - AR142

Уред против гризачи - AR142

Напишете коментар

9 други продукти в същата категория: