Уред против подземни гризачи - соларен Maximize

Уред против подземни гризачи - соларен

5912

Разпродажба Разпродажба!

29,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 5 бонус точки. Общо за количката ти 5 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,00 лв.


Електронният соларен, метален уред срещу подземни гризачи- къртици, сляпо куче и други

Ви осигурява природосъобразен и хуманен начин за решаване на проблема с подземните гризачи.

Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Електронният уред за борба с подземни гризачи използва тази им чувствителност. Той издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Електронният уред срещу подземни гризачи е напълно безвреден за хора и домашни животни. Електронният уред срещу подземни гризачи е ефикасен срещу Къртица /Talpa Europea, L./ и Сляпо куче /Spalax Leucodon/. Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми. Електронният уред срещу подземни гризачи охранява площ от около 800 кв. м. Това е кръг с приблизителен диаметър 32м.

Уреда се зарежда от слънчевата светлина, не се нуждае от батерии или друг вид захранване.


ВАЖНО:

 

1. Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет.

2. За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите.

3. Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната популация на подземните гризачи.

Захранване: соларен панел
Честота: 400-1000 hz
Размери: дължина 34 см. / диаметър 15 см

Напишете коментар

Уред против подземни гризачи - соларен

Уред против подземни гризачи - соларен

Напишете коментар

9 други продукти в същата категория: