Следете нашите седмични промоции с отстъпки от 3% до 50%.


 Друг начин да имате отстъпка е като харесата нашата страница във FACEBOOK или споделите за нашият сайт в G+ или Tweeter. За целта трябва да сте регистриран потребител и едва след като влезете в профила си да извършите действията описани по-горе.

 Ако сте извършили всичко в правилната поредица, когато финализирате следващата си поръчка автоматично ще ви се начисли отстъпка от 2%.


 Промотирани продукти не могат да бъдат комбинирани с купони за отстъпка или натрупаните парични бонуси.

 

 При нас можете да спечелите пари докато пазарувате – звучи невероятно нали?


 Ето как става. При закупването на даден продукт ( не важи за продуктите в промоция ) от нашия магазин вие получавате определен брой бонус точки.

 Една бонус точка се дава за всеки 5.00 лв от стойноста на продукта. Тоест ако закупите продукт на стойност 10.00 лв. ще получите 2 бонус точки.

 Всяка бонус точка може да бъде конвертирана в пари. Стойноста на една бонус точка е 0.20 лв. При натрупване на 150 бонус точки с номинал 30.00 лв вие можете да ги използвате да заплатите изцяло или частично дадена поръчка в онлайн магазина.

 А ето и най-хубавата част ПЕЧАЛБАТА. Ако решите да не изполвате вашите 150 или 300 и т.н. бонус точки имате възможността да заявите изплащането на тяхната номинална стойност в лева. Това може да стане чрез банков или пощенски паричен превод.

 Самата заявка се извършва чрез формата за контакти.От падащото меню избирате опцията: Заявка за изплащане.

 Въвеждате в полето своя електронен адрес.

 В полето „Код на поръчката“ въведете кода на генерирания в профила ви купон за изплащане. Пример за код: FID20884

  В полето „Съобщение“  въведете  вашите имена, банкова сметка за банков превод или офис на куриерска фирма Еконт Експрес за пощенски паричен превод, телефон за връзка.

 След изпращането на данните наш служител ще се свърже с вас до 24 часа.

 Друг начин да спечелите пари или бонуси за отсъпки е катo изполвате нашата Реферал програма – Покани приятел.

 След като вече сте регистрин потребител на сайта и имате поне една финализарана поръчка можете да поканите трима ваши приятели да станат наши клиенти.

 Когато те приемат поканата и направят поне една поръчка без значение нейната стойнсот, когато бъде финализарана вие и всеки от тях направил поръчка ще получите бонус на стойност 2.00 лв.

 Сумата от тези бонуси можете да бъде използвана за заплащането цялостно или частично на поръчка или заявена за изплащане съобразно описаните по-горе условия.


ВАЖНО!

 За да получавате и ползвате различни бонуси или да ви бъде изплатена левовата им равностойност трябва да сте регистриран потребител на сайта.