I. Плащане:

Плащането на поръчки и доставки се извършва към момената на получаване на стоката чрез услугата Наложен платеж.

 За съжалениe към дадения момент състоянието на пазара и желанията на клиентите в България не позволяват използването на онлайн разплащания.


II. Връщане на стоки:

 Закупена стока може да бъде върната в срок от 30 дни след дата на закупуването и. Като не трябва да бъде ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид, с нарушена опаковка и цялост и при всички други условия на чл.55 от Закона за защита на потребителя.

 В против случай си запазваме правото да откажем връщането.

 

Внимание!

Моля, имайте предвид, че не можете да използвате стоки, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката. Правото на отказ съществува, за да ви позволи да разгледате продукта по същия начин както в магазин, а не за да го използвате безплатно в продължение на 30 дни.


 Всички разходи по транспорта на стоките са за сметка на клиента освен в изрично споменати случай като гаранционно обслужване.


III. Рекламация:


 

Рекламацията се предявява към нас

 

на e-mail: office@magazincheto.info

 

skype: magazincheto.info

 

Телефон: +359886 53 28 62

 

 

 

MAGAZINCHETO гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.          

 

Веднага след пристигането на доставката, но не по-късно от 3 (три) дни, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.          

 

В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им. 

 

Рекламация се предявява в момента на получаване на продукта или не по-късно от 3 (три) дни от момента на получаване!


* При настъпили дефекти в процес на експлотация на продукта рекламация се приема само ако в описанието на продукта е упоменат гаранционен срок.

 

* Срок за обработка на рекламацията 15 работни дни