White Light -  избелваща система за зъби Maximize

White Light - избелваща система за зъби

4052

8,50 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 1 бонус точка. Общо за количката ти 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


ДЪЛГОТРАЕН ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ ПРИ ДОМАШНИ  УСЛОВИЯ, ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА НА ДОСТЪПНА ЦЕНА!

 

            Избелването на зъбите със система WHITELIGHTе иновативен метод , пренасящ избелващите процедури от зъболекарския кабинет в дома. Активната съставка на системата е карбамид пероксид 10%. Това е същата съставка, която зъболекарите използват при скъпоплатените избелващи процедури. Съставката има силен избелващ и антибактериален ефект.

 

            Системата WHITELIGHTпритежава всички предимства на нормалната лазерна процедура за избелване на зъбите, като същевременно е по-ефективна, на по-достъпна цена, с привлекателен външен вид и лесна за употреба. Избелване на зъбите при стоматолог е от 500 до 1000 лв.

            Усъвършенстваните светлинни лъчения действат като инхибитор върху специфично формулирания гел, вследствие на което се наблюдава бързо премахване на повърхностни и дълбоко внедрени петна по зъбите. Така че, ако на момента искате по-бели зъби, за да бъдете по-представителни на важно събитие или просто търсите бърз начин да се сдобиете с бляскава усмивка WHITELIGHTще ви осигури бързите резултати, от които имате нужда.

 

            Методът за избелване е тестван в професионалната стоматологична практика по целия свят в продължение на години и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба.

            Ефектът на системата WHITELIGHTе от 6 месеца до 2 г., в зависимост от денталната хигиена и ограниченото приемане на храни и напитки с оцветяващи свойства, като червено вино, кафе, чай, цигари и др.    

    

 Комплектът включва:

 - 1 бр. машинка за избелване

 - 2 бр. силиконови скоби 

 - 2 бр. тубички гел за избелване(всяка една от тях е достатъчна за около 20 процедури)

 

Напишете коментар

White Light -  избелваща система за зъби

White Light - избелваща система за зъби

Напишете коментар

10 други продукти в същата категория: