Безшевен Спортен сутиен AHH - BRA Maximize

Безшевен Спортен сутиен AHH - BRA

4,50 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


Няма бонус точки за този продукт


Прищипване, триене, дискомфорт! Нито една марка, в колкото и цифри да се изразява престижа й върху етикета, не е в състояние да ви отърве от тези неприятни усещания. Само жените знаят, че днес говорим за сутиени и всички неприятни последици от дългогодишната ни и неразривна връзка с тях! Днешната ни оферта ще бележи нова ера в отношенията ни със задължителния дамски аксеосар. Анти- бактериален, изработен от дишаща материя, скриващ излишните тлъстинки – и това ако не звучи като мечта! Сбъднете я днес с невероятната оферта на Slim Lift на невероятна цена!


Сутиена Аhh Bra е създаден и проектиран специално за жените на 21-ви век -  изключително удобен, безшевен сутиен, с който изглеждате и се чувствате великолепно във всеки един момент!
Можете да го носите докато спортувате, на работа или с официална рокля! Можете да го носите навсякъде, където пожелаете.
Определянето на размера е лесно - просто съответства на размера на ризата, която носите.


Сутиените не са се променили много за над 50 години, но жените и техния начин на живот са драматично различни! Вече не сме само домакини в кухнята, а бизнес лидери, астронавти, войници, треньори и великолепни майки. Искаме да се чувстваме удобно навсякъде и по всяко време!


Сложете край на дискомфорта! Преоткрийте удобството и го съчетайте с красота! Кажете сбогом на впиващите се ластици и кукички, на убиващите банели и  подплънки. Отдъхнете си - сутиентът Ahh Bra е вече тук и ще ви даде така необходимата Ви свобода и комфорт!


Независимо от това дали спите, спортувате или ходите на работа, с този сутиен ще се чувствате комфортно винаги, когато го носите!

 

 

Спесификации:

  • Вид на продукта:       Сутиен “Ahh Bra”
  • Модел :                       “Ahh Bra”
  • Материал:                  96% nylon, 4% spandex
  • Качества :                  Анти-бактериален, дишаща материя, ветроупорен
  • Опаковка :                 1бр. в кутия
  • Размер:                      M, L, XL
  • Цветове :                   бял, черен и телесен

Забележка

Не се препоръчва за жени, които са с размер по-голям от чашка с размер DD
Ако сте между размерите, изберете по-големят от двата за оптимален комфорт.

Напишете коментар

Безшевен Спортен сутиен AHH - BRA

Безшевен Спортен сутиен AHH - BRA

Напишете коментар

10 други продукти в същата категория: