Анатомична облегалка - Lumbar Support 2 Maximize

Анатомична облегалка - Lumbar Support 2

68799

7,90 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 1 бонус точка. Общо за количката ти 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


Употреба:

 

• При болки в кръста и гърба, дископатии, дискови хернии, гръбначни изкривявания, неправилно седене;

• При продължителна работа в седнало положение или при шофиране; 

• Поставя гръбначният стълб в анатомично положение и освобождава напрежението от продължително седене и шофиране;

• Възможност за лесно поставяне на автомобилна седалка, офис и обикновен стол.

 

Анатомичната облегалка е чудесен избор за вашето здраве и стойка. Тя е лека, удобна и лесно преносима. Поставянето на всякакъв стол е просто и лесно. Анатомичната облегалка задържа гръбначния стълб в положение, което освобождава натоварването в прешлените и дискалните пространства, чрез правилно разпределение на тежеста на тялото.

 

Благодарение на облегалката продължителното седене на работното място или пред компютъра не създава умора. В автомобил или автобус, особено при продължително пътуване, осигурява комфорт и удобство – кръстът не се изпотява и изчезва усещането за напрежение от продължителното седене и вибрациите. Анатомичната облегалка се препоръчва за хора с проблеми в кръста, неправилна стойка при седене и изпотяване на гърба. Тя е чудесно средство за профилактика на гръбначния стълб. При наличието на заболяване тя подпомага терапевтичните мерки и усилва ефекта на лечението.

 

Анатомичната облегалка е важно приспособление за вашите деца, седящи неправилно и изгърбено на стол. Тя задържа правилната стойка с изправен гръб - основна причина за гръбначните изкривявания. До 70% от случаите на костно ставни заболявания са свързани с неправилното телодържане при седене.

 

В допълнение, при шофиране през лятото мрежестият материал осигурява вентилиране и равномерно охлаждане на гърба - вече няма да слезете от колата със залепена за гърба риза.

Напишете коментар

Анатомична облегалка - Lumbar Support 2

Анатомична облегалка - Lumbar Support 2

Напишете коментар

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и:

10 други продукти в същата категория: