IRON LED часовник LAVA SAMURAI Maximize

IRON LED часовник LAVA SAMURAI

1922

Наличност: изчерпан

18,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 3 бонус точки. Общо за количката ти 3 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,60 лв.


Атрактивен Iron LED часовник „Lava Samurai”

Със своя уникален, атрактивен и оригинален дизайн, този часовник ще Ви бъде не само полезен, но и ще привлича вниманието и завистливите погледи на околните.

 

Ръчните часовници са носени и харесвани от почти всеки. Преди часовниците същесвували в еди единствен вариянт - обкинивения аналогов часовник, но това вече не е така. Днес в 21-ви век съществуват различни видове и модели часовници, но едни от тях се отличават с изключителния си дизайн, простота и най-вече дългия живот на батерията, а именно Led часовниците.

 

Първият Led часовник е разработен преди около 40 години през далечната 1970г. от Хамилтън Уатч Компъни. Техният нов модел показвал часа много просто във вид на номер за разлика от аналоговите часовници, който показват часа чрез къси и дълги стрелки. Първият Led часовник, който имал само червени светодиоди е изработен от 18 каратово злато и има цена от $2,100. Този пръв модел остава извън обсега на обикновения човек, докато Тексас Инструментс не започва масово производство на такива Led часовници.

След като Led часовниците стават популярни сред хората, производителите започват да правят различни подобрения с цел продуктът им да е по- атрактивен за аудиторията. През 1982г. Seiko произвеждат ръчен часовник, чийто дисплей прилича на малък телевизор. Това се превръща в модна тенденция сред хората и всеки един човек независимо от възрастта и пола си желае да притежава въпросния модел. След това Casio пускат още много подобни модели, които притежават различни функции: часовник с хронометър, термометър, калкулатор, джобен бележник и т.н

Днешните Led часовници са с много по-опростени функции, за да съвпадат с изискванията на обикновения човек. Led часовникът има много предимства, като например, че е благоприятен за околната среда, с по-дълъг живот на батериите им в сравнение с дургите видове дисплей, лесно подържани и стилни. Led часовниците са много лесно достъпни на пазара. В дешно време почти всеки производител на часовници произвежда няколко Led модела. Изключително лесно е човек да влезе в магазина и да се снабди с един Led часовник или да си закупи такъв онлайн. Освен модерния стил породен от цветния дисплей, който се забелязва от далеч, Led часовниците спестяват и много енергия.

 

Материал

 • неръждаема стомана

Размери:

 • Размер на корпуса: 4,3 х 2,5 см
 • Дебелина на корпуса: 1см
 • Дължина на верижката: 18 см
 • Широчина на верижката: 25 мм

Цвят:

 • Верижка и корпус: черен
 • LED светодиоди: син, червен

Екран:

 • LED светлини: показват време и дата

Особености:

 • Водоустойчив: при ежедневна употреба
 • Батерия: включена в комплекта
 • Тегло: 125 гр.

 

Напишете коментар

IRON LED часовник LAVA SAMURAI

IRON LED часовник LAVA SAMURAI

Напишете коментар

7 други продукти в същата категория: