Електронен уред за борба с домашни вредители "RIDDEX" Maximize

Ридекс - Електронен уред против насекоми и гризачи "RIDDEX"

1532

Промоция!

-35%

9,75 лв

15,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


Няма бонус точки за продукта, защото всички точки са превърнати в намаление.


Какво е Riddex?

Riddex Plus е система, предназначена да отблъсне мишки, хлебарки и други вредители, без да ги убива. Тя е малка приставка устройство, което използва патентована цифрова технология импулс, който очевидно възпира вредители, без бъркотия, капани, отрова.

Как Работи?
С тази система работeща в дома ви, вредители ще намерят околната среда непоносима за тях, така че ще бъде свободен от вредители, без да се налага да ги убиете. Уреда използва електричвсрво, разходите за постоянна употреба са много минимални.
Безопасно ли е?

Устройството е безопасно, тъй като не използва опасни химикали, които могат да бъдат вредни за здравето на семейството ви, както и на околната среда. То е вписано в Underwriters Laboratories и Агенцията за опазване на околната среда, което гарантира, че се е тествал за обществената безопасност.

Колко от тях ще ви трябват?

Според производителя, едно устройство обхваща приблизително 100кв.м. За предпочитане е да се включи в центъра на жилището. За площи над 100кв.м  ще трябва допълнително устройство. Ако имате две единици, се препоръчва да ги включите в противоположните краища на къщата си.
Предимства
Това е хуманен метод на премахване на вредители. Тъй като не се убива вредители, те няма да умрат в дома ви. Звукът от устройството, който е недоловим за нас, ще бъде непоносим за тях. Това ги принуждава да напуснат къщата ви.
    

Напишете коментар

Ридекс - Електронен уред против насекоми и гризачи "RIDDEX"

Ридекс - Електронен уред против насекоми и гризачи "RIDDEX"

Напишете коментар

10 други продукти в същата категория: