Мрежа за врата против насекоми MAGIC MESH Maximize

Мрежа за врата против насекоми GARDEX

51973

Наличност: изчерпан

8,00 лв

» Добави в списъка ми с желания

Поръчката е изпратена

Грешка


С добавянето на този продукт, можеш да събереш до 1 бонус точка. Общо за количката ти 1 точка това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,20 лв.


GARDEX е мрежа за насекоми с магнитно закопчаване, която се захваща към рамката на вратата. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Тайната е в здравата мрежеста тъкан. Тя блокира досадните мухи, комари и други насекоми.

Благодарение на магнитните закопчалки, разположени на стратегически места, всички могат да влизат и излизат свободно. Ако ръцете ви са заети, мрежата с нейното магнитно закопчаване ще се затвори автоматично след вас. Спестете пари и се наслаждавайте спокойно на свежия въздух.

GARDEX  се предлага в  размер:  210/92 см.

Цвят на мрежата –  СИН

  GARDEXсе поставя за секунди, без да са необходими инструменти. Към дървена каса мрежата се прикрепя посредством кабари, а към метални, ПВЦ и други, посредством двойно залепващи лепенки / кабарите и лепенките не са включени в комплекта/.

След края на сезона, просто сгъвате и прибирате до следващия път когато е необходима - лесно, бързо и удобно.

GARDEX e подходяща за единични, плъзгащи врати и за други проходи, където е необходимо да спрете нашествието на досадните насекоми.

За по-големи врати/отвори може да закупите два броя от мрежата и чрез прекрояване от шивач да постигнете желания размер.

Мигновенно се отваря, магически се затваря!

Перфектна за преминаването на домашните любимци - с GARDEX вече не е нужно да ставате, за да отваряте и затваряте след котката или кучето всеки път.

Посредством  тежести в долната част GARDEX е винаги изпъната. Не оставя следи по рамката на вратата, а фините нишки задържат и най-малките насекоми далече от дома ви.

Напишете коментар

Мрежа за врата против насекоми GARDEX

Мрежа за врата против насекоми GARDEX

Напишете коментар

10 други продукти в същата категория: